Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Miss je Marinela Matošević, a Mister Karlo Ditrih

    Sinoć je pred nekoliko tisuća posjetitelja na Gradskom bazenu održan Izbor Miss i Mistera Đakova i Đakovštine. Nova Miss postala je osamnaeostogodišnja Marinela Matošević – studentica Pravnog fakulteta u Vukovaru, a za Mistera je izabran dvadesetogodišnji Karlo Ditrih, aktivni vaterpolist i član đakovačkog Vaterpolo kluba. Za miss fotogeničnosti proglašena je Martina Tot, a za mistera Igor Tot, mjesto druge pratilje zauzela je Ivana Vuković, dok je prvom pratiljom proglašena Žana Bikić. Drugi pratitelj Mistera Đakovštine je Dante Wayne, a prvim je proglašen Matijas Lamza.

    “Nisam se sama prijavila na izbor, nego je to učinila prijateljica. Na njezin nagovor sam otišla, sad mi je drago. Sretna sam. Ranije sam se bavila manekenstvom, bila sam na puno modnih revija, ali za ovo je ipak trebalo malo više hrabrosti. Sada mi je drago jer sam upoznala nove prijatelje i prijateljice, stekla nova poznanstva” – rekla je nova Miss Đakova i Đakovštine.
    Zadovoljan je bio i Mister Karlo Ditrih: “Dojmovi su dobri, želim zahvaliti Vaterpolo klubu Đakovo, zbog njih sam tu. Krenulo je iz zafrkancije u klubu nakon treninga i utakmica.”

    Organizatori ovog događaja bili su Grad Đakovo, tvrtka Univerzal te foto studio Mella, a za laskave titule natjecalo se 12 djevojaka i sedam mladića. Posebno oduševljenje gledatelja izazvao je nastup superfinalista X Factora Adrije Ive Ćurić i Ilije Mihailovića, a vrhunac večeri bio je nastup popularne pjevačice Lane Jurčević. Program je upotpunjen i nastupom Plesnog studia Let’s dance.

    karlo

    marinela

    lana

    dsa

    FOTO: Maja Muškić

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog