Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Đakovčanke preokrenule nemoguće!

    PRVA B HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA

    7. KOLO

    ĐAKOVO -VODNJAN 3:2

    (22:25;21:25;25:22;25:20;15:13)

    Đakovačke odbojkašice odigrale su još jednu uzbudljivu utakmicu u pet setova. Prva dva seta dala su naslutiti da će gošće s kojima su Đakovčanke uspješno prošle u kvalifikacijama odnijeti bodove iz Đakova jer su odigrale zrelo i kažnjavale svaku domaću pogrešku. Međutim, u  već prepoznatljivom scenariju domaće su igračice u treći su set odlučno krenule sa željom da preokrenu susret u svoju korist. Počele su bolje servirati, primati gostujuće napade i smišljenim napadačkim akcijama osvajati poene. U odličnoj predstavi Đakovčanke su izjednačile na 2:2 i krenulo se u peti odlučujući set. Više srčanosti i sreće bilo je na đakovačkoj strani za konačnih 15: 13 i novo slavlje igračica trenera Dragana Božića.

    U slijedećem 8. kolu Đakovčanke gostuju u Novoj Gradiški kod jedine neporažene ekipe. Dakle, derbi između dvije prvoplasirane ekipe Prve B odbojkaške lige.

    Nove bodove upisale su: Ivana Sučić, Kristina Zirn, Tanja Štulić, Petra Šimić, Tajana Pavičić, Bojana Štulić, Ivona Radoš, Mirna Bušić, Josipa Radoš, Marija Babić, Helena Jelenčić, Iva Lozić. Trener: Dragan Božić.

     

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog