Milinović preko rodilišta politički kažnjava Đakovo

isasegi za rodiliste

“Apsurdna je i nelogična odluka Ministarstva zdravstva da đakovačko rodilište ne uključi u obnovu poput onoga u Sinju, Imotskome i Makarskoj”, konstatirao je na konferenciji za novinare HDSSB-a Ivan Išasegi podsjetivši da se godišnje u Đakovštini rodi oko 450 djece. Taj broj se ne smije zanemariti, niti smijemo biti ravnodušni kada je u pitanju đakovačko rodilište, kaže Išasegi.

“Ministar Milinović mora biti svjestan da preko zdravstva ne smije vršiti političko kažnjavanje Đakova, Osječko-baranjske županije i Slavonije”, rekao je Išasegi uz konstataciju da zdravstvo mora biti za sve jednako, posebno za djecu, bez obzira gdje će biti rođena.

Tajnik đakovačkog HDSSB-a Zvonko Plavčić pozvao je i Vladimira Šeksa da se oglasi u vezi rodilišta. “On je dobivao glasove i u Đakovu i uživao je u Đakovu dok je dolazio”, podsjetio je Plavčić.

omentara

  1. Antun Galić

    8. travnja 2011. at 20:04

    Ma samo the je isprazniti onu vilu u Drinovcima eto nama pet rodilišta. Možda nisam u pravu, možda je to izgrađeno novcem koji je taj isti zaradio od cinovnicke place.

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blog