Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Lagano do bodova

    DUKAT PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

    Lagano do bodova

    22. KOLO

    ĐAKOVO – PRELOG        36:29 (18:12)

    httpv://www.youtube.com/watch?v=VqnY-KjR8AY

    Đakovački rukometaši protiv posljednejga Preloga u potpunosti su opravdali ulogu favorita. Tek na startu utakmice biloje izjednačeno (4:4), a tada domaći golovima Lovrića, Punde, Tomislava Barberića  i Bošnjaka bježe na 10:15, a najveće vodstvo u prvom poluvremenu imali su kod rezultata 13:6 i 17:10. Sve je u redovima Đakovčana bilo na svom mjestu tako da je trener Perica Tadić već u tim trenucima dao priliku svim igračima da pokažu što znaju.  Osim raspoloženoga Tomislava Bošnjaka, strijelca pet golova u prvih tridest minuta, u napadu se istaknuo i Josip Punda sa četiuri gola,a svoje prve golove postigao je i mladi Nikola Josipović. U nastavku susreta Đakovčani su održavali stečenu prednost ponajprije zahvaljujući raspoloženome Anti Duvnjaku koji je za 26 minuta igre postigao šest golova. Mala kriza u igri domaćih dogodila se u 51. minuti kada gosti smanjuju zaostatak na samo četiri gola (25:29), ali tada Poljičak, Lubar i Išasegi vraćaju stvar na svoje mjesto do konačnih plus sedam (36:29). Veliki doprinos pobjedi Đakova dao je i mladi vratar Mislav Petrović koji je skupio 24 obrane.

    Strijelci za Đakovo bili su: Bošnjak, 8, Duvnjak 6, Punda 4, Poljičak 3, Boris Lubar 3, a po dva puta su se u listu strijelaca upisali: Tomisalv Barberić, Lovrić, David Lubar, Išasegi, Josipović, jedan gol postigli su: Tot, Ivan Barberić. Još su igrali: Frizon, Petrović, Zahiti i Pahanić. Trener: Perica Tadić.

    *  * * * *

    DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

    17. KOLO

    BJELOVAR – PAN ĐAKOVO         35:15 (17:6)

    Mlade Đakovčanke teško su stradale u Bjelovaru. Domaće igračice od samoga početka držale su sve konce utakmice u svojim rukama, te su iz minute u minutu povećavale svoju prednost. Do odmora su Bjelovarčanke stigle do plus 11, a na kraju je bilo visokih plus 20. Teška rezultatska i igračka kriza, nažalost, nastavljena je i u Bjelovaru, a igračice i trener Đino Grgić trebaju dočekati subotu i novu priliku za poravak dojma.

    Strijelci za Pan Đakovo bile su: Zirn 1, Filipović 1, Prskalo 1, Grizelj 3,k Marija Perić 2, Divić 1, Penava 2, Bošnjak 1, Marina Perić 2, Matasović 1. Još su igrale: Pandža, Gajer, Perak, Čuić.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog